Scroll Top
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Here's What We Do Better

Fleet Management

Η αποστολή µας είναι να απαλλάξουμε τους συνεργάτες μας από όλες τις χρονοβόρες δραστηριότητες που σχετίζονται µε την διαχείριση του εταιρικού τους στόλου, πετυχαίνοντας παράλληλα βελτιστοποίηση του συνολικού κόστους χρήσης των οχημάτων αυτών συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη της εταιρείας τους, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση και την ασφάλεια των οδηγών τους.

Leasing Οχηματων

Αποκτήστε εύκολα και άμεσα το όχημα που επιθυμείτε κάνοντας την πιο έξυπνη επιλογή ! Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και την απαραίτητη καθοδήγηση, ώστε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα λύση. Απαλλαγείτε από όλες τις δαπάνες που συνεπάγεται η κτήση και η χρήση ενός ολοκαίνουργιου οχήματος και αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα το όχημα σας, πληρώνοντας μόνο το μηνιαίο μίσθωμά σας και φυσικά το καύσιμο ή το ρεύμα που θα χρειαστεί για να κινείται!

Γιατι να Επιλεξετε Εμας

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου & καινοτόμες υπηρεσίες ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες κινητικότητας. Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις win – win συνεργασίας.
Η άμεση και καθημερινή επαφή μας με τον συνεργάτη αλλά και με τον οδηγό για την εύρεση της καταλληλότερης και αποτελεσματικότερης λύσης στο πρόβλημα “στον δρόμο”, αποτελεί δέσμευση για εμάς αλλά ταυτόχρονα και τρόπο δουλειάς, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Leasing Οχημάτων

Επίσημος Συνεργάτης

Leasing
Leasing

*Το μίσθωμα αφορά σενάριο μίσθωσης: 48 μηνών | 20.000χλμ/έτος | Προκαταβολή | Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Leasing

Ζητηστε Προσφορα

Ενδιαφέρεστε για μίσθωση νέου οχήματος ή για υπηρεσίες fleet management ;

Συμπληρώστε τη φόρμα και ρωτήστε μας ό,τι θα θέλατε να μάθετε ή ζητήστε μας μια προσφορά & θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Με την συμπλήρωση της φόρμας αποδέχεστε τους όρους και την πολιτική απορρήτου της GALP

Υπηρεσίες FLEET MANAGEMENT
Ο στόλος σας αποτελείται από μισθωμένα ή και ιδιόκτητα οχήματα ;
Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών τις οποίες προσαρμόζουμε στις δικές σας πραγματικές ανάγκες:

Διαχείριση οχημάτων (ΙΧ, Van, μισθωμένων και Ιδιόκτητων) με απευθείας επικοινωνία με τους οδηγούς για τα καθημερινά θέματα που μπορεί να προκύψουν, ώστε να απαλλαγείτε από διαχειριστικά προβλήματα. Οι οδηγοί σας θα γνωρίζουν ότι μιλάνε σε συγκεκριμένο τηλέφωνο επικοινωνίας, με συγκεκριμένους συνεργάτες που θα γνωρίζουν με τα μικρά τους ονόματα, χωρίς χρόνους αναμονής και καθυστερήσεις. Όλοι οι οδηγοί σας είναι για εμάς Vip!

Ρύθμιση ραντεβού για service, έκδοσης ΚΕΚ ή ΚΤΕΟ, ελαστικά ή επισκευή φανοποιείας. Διαχείριση έκτακτων βλαβών και παράλληλα διεκπεραίωση της παροχής οχήματος αντικατάστασης στον οδηγό.Follow Up και ενημέρωση του οδηγού, ώστε να γνωρίζει και να μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμά του και τις υποχρεώσεις του. Ενημέρωση των οδηγών για οποιοδήποτε ερώτημα προκύψει σχετικά με το όχημα.

Διαχείριση Προσφορών/Διαγωνισμών ΙΧ οχημάτων και Van, με στόχο να επιλεχθούν τα καταλληλότερα αυτοκίνητα βάσει του Car Policy της εταιρείας σας, αλλά και της χρήσης για την οποία προορίζονται, οχημάτων συγκεκριμένων τύπων και ορίων μισθωμάτων, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι οικονομίες κλίμακας. Επιπλέον, μπορούμε να σας υποδείξουμε αυτοκίνητα µε μειωµένη κατανάλωση καυσίµων και ρύπων, συμβάλλοντας έτσι στην αειφόρο ανάπτυξη της εταιρείας σας, ταυτόχρονα µε τη µείωση του Συνολικού Κόστους Χρήσης του στόλου σας.  

Εφαρμόζουμε με ακρίβεια και αντικειμενικότητα το Car Policy της εταιρείας σας. Παρακολούθηση της Νομοθεσίας σε ότι αφορά τα ιδιόκτητα αλλά και μισθωμένα οχήματα & άμεση ενημέρωσή σας για όποιες αλλαγές ή εξελίξεις τα επηρεάζουν. Ενημέρωση με σαφήνεια στους οδηγούς σας για το ποιες είναι ακριβώς οι παροχές που τους προσφέρονται και ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους.

Παρακολούθηση του εταιρικού σας στόλου κατά την διάρκεια της μίσθωσης και σε επίπεδο διαχείρισης χιλιομετρικής κάλυψης και σε επίπεδο ζημιών. Έτσι δε θα εκπλαγείτε από αναίτιες χρεώσεις κατά τη διάρκεια ή στη λήξη της µίσθωσης. Συστηματική πληροφόρηση αναφορικά με την διαχείριση του εταιρικού στόλου σας.

Εύρεση αποδοτικών λύσεων σε ότι αφορά τη συντήρηση, επισκευή και αντικατάσταση ελαστικών, ώστε να υπάρξει διαχείριση και έλεγχος κόστους. Επικοινωνία με την Ασφαλιστική εταιρεία για την διεκπεραίωση επισκευών και αποζημιώσεων μετά από ατύχημα. Μελέτη για την πώληση στην καλύτερη δυνατή τιμή των μεταχειρισμένων ιδιόκτητων οχημάτων. Τοποθέτηση επιπρόσθετου εξοπλισμού ή και μετασκευών εφόσον χρειαστεί.Reporting του εταιρικού σας στόλου.

Εξεύρεση λύσεων κινητικότητας χωρίς περιορισμούς για κάλυψη κάθε ανάγκης που μπορεί να προκύψει.

Κάλυψη αναγκών Rent a car που μπορεί να προκύψουν για εσάς, με τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Επιπρόσθετα, παροχή Flexible προγραμμάτων μίσθωσης για οχήματα κάθε κατηγορίας.

Ενημερωτικές / Εκπαιδευτικές παρουσιάσεις για Ασφαλή Οδήγηση, Υποχρεώσεις και Δικαιώματα οδηγών, Υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνονται στην παροχή του οχήματος,Tips για να αποφευχθούν σημαντικά κόστη για την εταιρεία σας, Q&A’s. Newsletters με σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και τους οδηγούς σας.

ΛΥΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ευέλικτες προτάσεις μίσθωσης οχημάτων όλων των κατηγοριών που καλύπτουν κάθε ανάγκη, προσωπική και επιχειρησιακή.

Επιβατικά & Μοτοσυκλέτες

Επαγγελματικά εώς 3,5 τόνους

Επαγγελματικά άνω των 3,5 τόνων

Mini Bus & Λεωφορεία

Φορτηγά

Μηχανήματα Έργου & Αγροτικά Μηχανήματα

FAQ FLEET MANAGEMENT

Γιατί έχοντας την απαραίτητη εμπειρία μπορούμε να διαχειριστούμε τον εταιρικό σας στόλο ιδιόκτητο και μη, χωρίς να δεσμεύετε παραγωγικούς πόρους.

Κάθε εταιρία, ανεξαρτήτως μεγέθους εταιρικού στόλου. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας σας τις ιδανικές λύσεις.

Μπορούμε να πετύχουμε βελτιστοποίηση συνολικού κόστους χρήσης υλοποιώντας το στρατηγικό πλάνο της εταιρίας σας, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και την ικανοποίηση των οδηγών σας.

FAQ LEASING

Leasing είναι η μακροχρόνια μίσθωση οχήματος από 2 έως 5 έτη στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα λειτουργικά κόστη του οχήματος, δηλαδή η τακτική συντήρηση, ασφάλιση, αλλαγή ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, ΚΕΚ, απαλλαγή & όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης.

Μπορείς να αποκτήσεις το όχημα που επιθυμείς χωρίς να δεσμεύσεις κεφάλαιο ή να πάρεις ρίσκο. Επίσης απολαμβάνεις φορολογικού οφέλους αν είσαι εταιρία ή επαγγελματίας. Συνεπώς, ναι συμφέρει!

Ναι βεβαίως! Είτε επιλέγοντας τη χρηματοδοτική μίσθωση από την αρχή της μίσθωσης και γνωρίζοντας το ποσό εξαγοράς είτε στη λήξη της μίσθωσης λαμβάνοντας προσφορά βάσει της εμπορικής αξίας του οχήματος τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.